Meer informatie?

Clusterkavels
In Almere Overgooi is het mogelijk om een cluster te realiseren: een grote villa met meerdere wooneenheden. Je kunt daarbij denken aan de grote, oude villa’s die tegenwoordig meerdere appartementen huisvesten. Clusterkavels kunnen langs de dijk en langs de lanen liggen.

Elke bouwstijl mogelijk
In Almere Overgooi bent u geheel vrij in de keuze voor een bouwstijl van uw woning. Modern, Klassiek of Nostalgisch, alles is mogelijk zolang de detaillering en het kleur- en materliaalgebruik aansluiten bij de gekozen stijl. Uiteraard dienen ontwerpen te voldoen aan het bestemmingsplan en vindt in een vroeg stadium overleg plaats met de welstandscommissie.

Duurzaam bouwen op Passiefniveau
Dankzij de royale bouwkavels van 1.500 tot 5000 m² is Overgooi een ideale locatie om duurzaam en energiezuinig te bouwen op Passiefniveau. Een uitgekiend zongeörienteerd Passiefhuis staat garant voor het allerhoogste wooncomfort en de laagste energiebehoefte. Een Passiefhuis is tevens eenvoudig energieneutraal of zelfs energieplus te maken waarmee het nu al voldoet aan de bouweisen van het jaar 2021.

Een kavel! hoe nu verder?
Bij zelfbouw bepaal je zelf wie je huis ontwerpt/bouwt. Je kunt kiezen voor een uniek huis, of een ontwerp dat al bestaat. Houd er in je begroting altijd rekening mee dat het totale kostenplaatje uit méér bestaat dan alleen een kavel en een ontwerp. Laat je over kosten altijd goed adviseren. Ga in gesprek met diverse professionals en vraag verschillende offertes aan! Zo voorkom je teleurstelling.

In de Kavelwinkel in Almere kun je de actuele inrichtingsplannen inzien van elk gebied. Met behulp van deze plannen kun je precies zien waar de straat, de stoep, de (groen)voorzieningen, lantaarnpalen en de containerplaats zich bevinden. Wel is het zo dat tijdens de bouw nog wijzigingen in het inrichtingsplan kunnen komen. Kom langs en neem een kijkje in de plannen per gebied!

Kavelwinkel
Adres: Stadhuisplein 1, B-vleugel op het Ondernemersplein
Postcode: 1315 HR Almere Stad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website is niet tot stand gekomen door de Kavelwinkel. U kunt in de Kavelwinkel in Almere wel meer informatie krijgen om een kavel aan te kopen in Almere Overgooi.