Almere Overgooi

Investeren in Almere Overgooi

KAF THEATER bij Almere Overgooi

KAF THEATER bij Almere Overgooi

Schouwburg Almere – KAF THEATER programmeert een breed programma aan theatervoorstellingen. Van bekende cabaretiers tot intieme toneelvoorstellingen, van meeslepende musicals tot live muziek. In het programma komt meer aandacht en ruimte voor (commerciële) festivals en voor projecten in samenwerking met Almeerders, bijvoorbeeld in het Verhalenfestival, maar ook eigen theaterproducties ontwikkelen en/of initiatieven uit de stad ondersteunen. Investeren in Almere Overgooi bij het KAF theater?

De wijk “Overgooi” is een exclusief woongebied in Almere en staat bekend als de wijk waar de woningen op grote kavels zijn gebouwd met veel ruimte. Op de grote kavels staan prachtige onder hoogwaardige architectuur gebouwde villa’s, landhuizen en landgoederen.Overgooi wordt ook wel het Wassenaar van Almere genoemd vanwege de vele huizen die in waarde de één miljoen euro ontstijgen. U heeft veel vrijheid en privacy in dit unieke en bijzondere woongebied, aan het Gooimeer in een groen polderlandschap, met brede lanen, rustige woonstraten, brede grasstroken en bermen met statige bomen. Waarom investeren in Almere Overgooi bij het KAF theater?

Ligging
Overgooi is een rustige en exclusieve villawijk aan de rand van Almere. Overgooi ligt buiten alle stedelijke bebouwing van Almere.

Veel natuur en ruimte
Ervaar hoe het voelt om vrij te wonen, in de Randstad. Almere Overgooi is het beste wat Almere te bieden heeft. Overgooi is omgeven door prachtige natuur en ligt aan het Gooimeer waar u prachtige wandelingen op de dijk maakt. Ruiter-, fiets- en wandelpaden ontsluiten het gebied. Indien u op zoek bent naar rust, ruimte en absolute vrijheid dan biedt Overgooi wat u zoekt.

Dichtbij veel faciliteiten
Overgooi ligt in het geografische centrum van Nederland. Scholen, winkels, alle gewenste dagelijkse voorzieningen en uitstekende horecagelegenheden zijn op korte fietsafstand beschikbaar in het nabije, dorpse Almere Haven.

  • Met de auto bent u in 10 minuten in “t Gooi, in 20 minuten in Amsterdam en in een half uur op Schiphol.
  • De 18 holes golfclub Almeerderhout is op een paar kilometer afstand gelegen.
  • De paardenmanege aan de Gooimeerdijk is binnen een paar minute met de fiets te bereiken.
  • In 15 minuten bent u op Lelystad Airport, vanaf 2018 het vertrekpunt van menige vakantiebestemming.
  • Op 3 minuten loopafstand van de villa vindt u het Gooimeer
  • Op 10 minuten loopafstand van de villa vindt u het Cirkelbos
  • Het bruisende centrum van Almere Haven en Almere Centrum zijn snel per fiets of auto te bereiken.

Bereikbaarheid

Een villawijk aan het Gooimeer, aan de andere zijde van het water tegenover Naarden en Huizen. Een bosrijke omgeving, waar je op zijn best het buitenleven ervaart. De bereikbaarheid is extreem goed. Via de A6 of A27 rijdt u binnen 10 minuten op de A1 en bent u vanaf huis in minder dan een half uur in Amsterdam of Utrecht.

Wonen op deze locatie betekent wonen in het groen, dichtbij de Oostvaardersplassen, een natuurgebied van wel 6000 hectare waar je kunt wandelen en genieten van de natuur. Wilde dieren, zoals heckrunderen, konikpaarden en edelherten. In het weekend is er regelmatig een wisselend programma van natuuractiviteiten voor jong en oud, lezingen van bijzondere gasten, muzikale optredens en workshops. Het Kotterbos, Cirkelbos, Kathedralenbos en het Waterlandse Bos maken deel uit van het grote Oostvaardersplassengebied. Elk bos biedt zijn eigen specialiteit. De één gericht op kunst, de ander gericht op fiets- en wandelpaden. Ook een aanrader is stadslandgoed De Kemphaan, waar onder andere een biologische markt is.

Overgooi bestaat voornamelijk uit luxe villa’s en ligt fantastisch ten opzichte van water, polder en bos.

De aansluiting naar de A-6 en A-27 is prima en Almere-Haven met al haar voorzieningen is nabij gelegen.

De villawijk Overgooi ligt gunstig ten opzichte van de autosnelwegen A-6 en A27 en wordt omringd door veel groen en water. De directe woonomgeving bestaat voornamelijk uit soortgelijke hoogwaardige exclusieve villa’s. De golfbaan in Almere-Hout bevindt zich in de nabijheid en ook Almere-Haven met haar gezellige haven en horeca zijn niet ver gelegen. Waar vind ik meer informatie?